Kurtlar Vadisi Pusu'da Demirel rüzgarı

Kurtlar Vadisi Pusu'da Demirel rüzgarı

ENSONHABER.com/ MEDYA ANALİZ TNT ekranlarının ilgiyle izlenen dizisi Kurtlar Vadisi Pusu'nun dün akşam yayınlanan 138. bölümüne, diziye Süleyman Demirel'i canlandıran 'Beyefendi' karakterinin sözleri damga vurdu.

DİZİYE SONRADAN DAHİL OLDU

Güncel konuları işlemesi ile adından söz ettiren Vadi'de diziye yeni katılan karakterlerden biri olan Beyefendi'nin Süleyman Demirel olduğu iddia edilmişti. Fötr şapkası, olaylara yaklaşımı ve parmağındaki yüzükle Demirel'i andıran 'Beyefendi' karakteri dizinin dün akşam yayınlanan bölümünde ilginç ifadeler kullandı.

"VATANDAŞIM NEREDE İSTERSE ORADAYIM"

İstediği zaman Türkiye'de kitleleri meydanlara dökebilecek kadar güçlü olduğunu söylemekten geri durmayan Beyefendi, siyasete geri dönüş sinyalleri vermeyi de ihmal etmedi. Dün akşam bir gazeteciye verdiği röportajda kahvehanede kendi adamlarını ayarlayan Beyefendi dizide dikkat çeken şu ifadeleri kullandı: "Benim vatandaşım bir yandan terör belasıyla, bir yandan da yoksullukla uğraşmaktadır. Benim vatandaşım beni nerde isterse ben ordayım. Meydan da isterse meydandayım, camide isterse camideyim, mevzide isterse mevzideyim. Yaş dediğin şey nedir kardeşim; tecrübedir, bilgidir, birikimdir, biz bunları kendimiz için biriktirmedik. Halkımız için biriktirdik."

Bu esnada kahvehanedeki vatandaşların 'Baba bizi kurtar' şeklinde slogan atması ise dikkatlerden kaçmadı.

İŞTE DİZİDE YAŞANAN O ANLAR - TIKLA İZLE