ENSONHABER.com / ÖZEL İktidarayönelik sert tutumuyla dikkat çeken yazar Nihat Genç, Baykal'a ait olduğu iddia edilen gizli görüntülerden AKP'yi sorumlu tuttu.
Başkalarının da var
Bir paylaşım sitesinde yayınlandıktan sonra gündeme bomba gibi düşen gizli görüntülerle ilgili olarak: ''AKP hükümeti anayasanın çıkmasını bekledi. Seçimlerden önce böyle kasetlerin döneceğini zaten bekliyordum. Ama Anayasa çalışmaları biter bitmez başlattılar. Ama başkalarının da vardır. Bizimde kulağımıza geliyor. Çok enteresan şeyler var. Ben terbiyeli biriyim. Bunların hiç birini burada gündeme getirmedim'' sözlerine yer verdi.
Hangi ahlaktan bahsediyorsunuz
Bu görüntüleri yayınlayan Habervaktim sitesine de gönderme de bulunan Genç şu ifadelere yer verdi: ''Hüseyin Üzmez kültüründen gelen adamlar bana hangi ahlaktan bahsedebilir. Hangi ahlaktan bahsediyosunuz. En büyük utancımdır bunlar.''
Nihat Genç'in Baykal'la ilgili değerlendirmesi