Sabah yazarı Engin Ardıç'tan Neşe Düzel'e ağır eleştiri

Sabah yazarı Engin Ardıç'tan Neşe Düzel'e ağır eleştiri

Cumartesi günü temeli atılan 3. havalimanı temel atma töreni dün muhalif gazetelerin bile manşetindeydi. Ancak cemaate yakın Taraf gazetesi, haberi küçük görünce sözünü sakınmayan isimlerden Engin Ardıç, eleştiri oklarını Neşe Düzel'e yöneltti.

"BEN DE PARA VEREYİM, BANA DA ÇALIŞIN"

Ardıç, bugünkü köşesinde "Neşe bacım, Tayyip düşmanlığı bu kadar mı gözünüzü kararttı yahu? Yoksa "ateistlerin Fethullah aşkı" bu kadar mı ayyuka çıktı? Yoksa parayı veren mi düdüğü çalıyor? Ben de vereyim, bana da çalışın." diye yazdı.

Engin Ardıç'ın bugün yayınlanan "Ayıp oluyor Neşeciğim" başlıklı yazısından alıntılar;

"MUHALİF BASIN BİLE GENİŞ YER VERDİ"

"Yeni havaalanımızın temeli atıldı. Kaç uçağın inip kalkacağını, kaç milyon kişinin gelip geçeceğini okumuşsunuzdur. Bu büyük olaya muhalif basın bile geniş yer verdi. Doğrusu da buydu, "Tayyip yaptı" diye olayı görmemek, hani Stalin'e kızıp "Kızılordu Berlin'e girdi" haberini atlamak gibi bir şey olurdu... Hürriyet manşet yapmış. "Dünya hedefi" demiş. Milliyet manşete başka şey çekmiş ama havaalanı törenini manşet üstüne almış, "tarihi gün" demiş. Vatan, manşet yanından görmüş ve başbakanın "zafer anıtını dikiyoruz" cümlesine yer vermiş. "Misyon gazetelerini" okumadığım için onlar ne halt ettiler bilmiyorum. "Muvafık gazeteleri" de geçiyorum, dedikodu olmasın.

"NEŞE BACIM TAYYİP DÜŞMANLIĞI BU KADARMI GÖZÜNÜZÜ KARARTTI"

Fakat Taraf'a baktım. Hani şu az satışlı ve az satışlı denilince bazı yazarlarının çok bozulduğu gazeteye... Neşe bacım, Tayyip düşmanlığı bu kadar mı gözünüzü kararttı yahu? Yoksa "ateistlerin Fethullah aşkı" bu kadar mı ayyuka çıktı? Yoksa parayı veren mi düdüğü çalıyor? Ben de vereyim, bana da çalışın. Son kaça olur? Ben alıcıyım..."

ENGİN ARDIÇ'IN YAZISINI OKUMAK İÇİN TIKLAYINIZ