Mersin'de marketi müşterileriyle yakacaklardı

Mersin'de marketi müşterileriyle yakacaklardı

Mersin'de bir marketin güvenlik kameraları alışveriş yapan müşterileri görüntülüyor. İş yeri önünde, birden beliren yüzleri maskeli grup, ellerindeki molotof kokteylleri ile markete saldırıyor.

BİR BABANIN ÇARESİZLİĞİ

Müşteriler ve market çalışanları, korku ve panik içinde arka tarafa kaçıyor. Kamera, bir babanın çocuğunun elinden tutarak alevlerden kaçmasını görüntülüyor. Teröristlerden biri, elindeki benzin bidonunu etrafa dökerek içeri giriyor.

ÇOCUKLAR BİRBİRLERİNE SARILDI

Gözü dönmüş hainler, arkadaşlarına da molotof atıyor. Market alevler içerisinde kalırken, iki çocuk bir sütunun arkasında saklanmaya çalışıyor. Çocuklar, korku ve çaresizlikle birbirlerine sarılıyor. Market çalışanlarından biri, yangın söndürme tüpü ile alevlere müdahale ediyor ancak başaramıyor.

Mersin'de PKK yandaşları marketi ateşe verdi

Mersin'de marketi müşterileriyle yakacaklardı

POLİS ZANLILARI BELİRLEDİ

Dumanların kapladığı markette korkulan olmadı. Zamanında yapılan müdahale ile içeride kalanlar kurtarıldı. Görüntüleri inceleyen polis, zanlıları tek tek belirledi. Yapılan operasyonla yakalanan iki kişi, çıkarıldıkları mahkemece tutuklanarak cezaevine gönderildi. Diğer zanlılar ise aranıyor.