Oppo'nun katlanabilir telefonu görüntülendi
ensonhaber.com

Akıllı telefon sektöründe en çok konuşulan konulardan biri de katlanabilir akıllı telefonlar. Samsung, 20 Şubat'ta düzenlediği etkinlikte şirketin ilk katlanabilir telefonu Galaxy Fold'u tanıtmıştı. Ardından Huawei, 24 Şubat'ta katlanabilir telefonu Mate X'i tanıttı.

Oppo başkan yardımcısı Brian Shen, sosyal medyada paylaştığı bir gönderide, şirketin ilk katlanabilir telefonunu gösterdi.

oppo

TALEBE GÖRE PİYASAYA SÜRÜLECEK

Brian Shen, Oppo'nun katlanabilir telefonunu piyasaya sürmeyi henüz düşünmediğini ve piyasadan gelen talebe göre bu durumun değerlendirileceğini açıkça ifade etti.

Huawei'nin 24 Şubat'ta tanıttığı katlanabilir telefon Mate X'e oldukça benzeyen Oppo'nun katlanabilir telefonu, dışa doğru katlanan bir OLED ekran barındırıyor. Ayrıca telefonun yan tarafında kamera ve diğer bileşenlerin olduğu siyah bir çubuk dikkat çekiyor.

oppo

KATLANABİLİR TELEFON SAYISI ARTABİLİR

Oppo'nun, böyle bir telefonu piyasaya sürüp sürmeyeceği bilinmez ancak, ileri de bu tip katlanabilir telefonları sıkça göreceğiz gibi görünüyor. Özellikle Çinli akıllı telefon üreticileri, bu teknoloji ile yakından ilgileniyor.

OPPO

Aşağıdaki bağlantıdan Ensonhaber Teknoloji Instagram hesabını takip ederek güncel teknoloji haberlerine anında ulaşın.

@eshteknoloji