Özgür Özel, Kocaeli'de vatandaşı azarladı: Lanet olsun

Çeşitli ziyaret ve açılışlara katılan Yeni Parti Genel Başkanı Özgür Özel'in İzmit programında gergin anlar yaşandı. Fethiye Caddesi'nde yürüdüğü sırada bir vatandaşın kolunu tutup çekiştirmesine tepki gösteren Özel’in, "Lanet olsun, lanet olsun" ifadelerini kullandığı görüldü.

Ensonhaber Ensonhaber
Ensonhaber'i Google'da haber kaynağınız olarak ekleyin

Yeni Parti Genel Başkanı Özgür Özel, Kocaeli programı kapsamında Karamürsel, Derince ve İzmit ilçelerinde çeşitli ziyaretlerde bulundu.

Özel'in İzmit'teki programında ise beklenmedik bir gerginlik yaşandı.

VATANDAŞLARLA BİRLİKTE YÜRÜDÜ

Programının son durağında İzmit'te kalabalık bir grup tarafından karşılanan Özel, vatandaşlarla birlikte Fethiye Caddesi'nden Belsa Plaza'ya doğru yürüdü.

Yürüyüş sırasında vatandaşları selamlayan ve fotoğraf çektiren Özel, bu sırada kolunu tutarak kendisini çekiştiren bir vatandaşla karşılaştı.

"LANET OLSUN"

Vatandaşın ısrarcı tavrına sinirlenen Özel’in, sert tepki göstererek "Bırak, lanet olsun, lanet olsun, tamam mı?" ifadelerini kullandığı görüldü.

KORUMALAR ARAYA GİRDİ

Yaşanan kısa süreli gerilimin ardından güvenlik personeli ve çevredeki heyet, duruma hızla müdahale ederek vatandaşı alandan uzaklaştırdı.

Gerginliğin yatışmasının ardından yürüyüş programı planlandığı şekilde devam etti.