Pendik Fenerbahçe'ye 6 gol atmış

Pendik Fenerbahçe'ye 6 gol atmış

Fenerbahçe Yönetim Kurulu Üyesi Tahir Perek, Pendikspor ile ilgili bilinmeyen bir gerçeği itiraf etti. "Asıl Pendik faciasını ben yaşadım" dedi. Başkan Aziz Yıldırım'ın bile bilmediği ancak önceki gün oynanan Pendikspor maçında esprili bir dille statta açıkladığı olayın detaylarını şöyle anlattı: "Yıl 1956...

"BİRİNCİ PENDİK FACİASINI BEN YAŞADIM"

Ben Fenerbahçe Genç Takımı'nda oynuyorum. Kaleciydim. Hazırlık maçı yapacağız. Ama Pendikspor gençlerle değil, A Takımı'yla geldi. Çok ezildik. Bize 6 gol attılar. Ama son golü hakemvermedi. Halbuki bir karış içeriden çıkarmıştım. Şimdiki aklım olsa hakeme gidip "Goldü" derdim. Yönetimdeki arkadaşlara takıldım, 'Birinci Pendik faciasını ben yaşadım' dedim."

KRASİC'İ BEĞENMEDİ

Yönetici Perek, Ziraat Türkiye Kupası'ndaki Pendikspor maçında yedek ağırlıklı kadronunmücadelesini genel olarak beğendiğini ancak Krasic'in eksikleri olduğunu belirtti. "Kendisini geliştirmeli" dedi.

Kaleci Serkan Kırıntılı'nın reflekslerinin harika olduğunu söyledi ve Sezer Öztürk'ü övdü.

"LİGDE REKABET GÜZEL"

Fenerbahçe'nin Galatasaray ile 16. haftada oynayacağı maça da değinen Perek, "Lig iki takım arasında geçmez. Bursaspor güzel bir yol açtı. Anadolu takımları çok güçlü. Hakem olayı ayrı ama objektif bir gözle baktığımda Eskişehirspor çok iyi takımdı. Zaten başkanlarını maçtan sonra tebrik ettim. Sonra da Trabzon'a 3 attılar" diye konuştu.

Galatasaray'ın açık ara önde giderken bir formkrizine girdiğini belirten Perek "Galatasaray'dan daha iyi takımız dersem, ayıp ederim. Aynı seviyelerdeyiz diyelim. Çok çetin bir maç olacak. Yönetim olarakmaça gidebiliriz ama bu konu daha konuşulmadı" ifadelerini kullandı.

"TERİM ÖZÜNDE BEYEFENDİ BİR ADAM"

Teknik direktör Fatih Terim ile Aykut Kocaman arasındaki 'düelloyu' da Perek şu sözlerle değerlendirdi: "Onlar, Türkiye'nin iki üst düzey takımının iki teknik adamı. FatihTerim'in bazı hareketleri insanlara batıyor ama özünde beyefendi bir adam."

Aykut Kocaman da bizim canımız ciğerimiz. Bu seviyede insanların bu tarz basit konularla yıpratılması doğru değil."

BUGÜN