Hakan Albayrak'tan Atatürk ilanı açıklaması
Detay Haber

AK Parti'den Uşak Milletvekili adayı gösterilen mimar Eyüp Gökhan Özekin'i "Olmasaydı da olurduk" ilanı üzerinden hedefe koyan Doğan medyası, ayrıca "El Kaide" ile ilişkili gösterdi.

Konuya ilişkin en net yazıyı yazan ve tartışmalara son noktayı koyan Diriliş Postası Genel Yayın Yönetmeni Hakan Albayrak, gazetelere “Olmasaydı da olurduk” ilanını kendisinin verdiğini ve yaşananın Özekin'in üzerine kalmasının kendisini konu mankeni yapacağını söyledi.

Hakan Albayrak kimdir?

"O İLANIN ARKASINDAKİ ADAM BENİM"

Bugünkü yazısında "Terörist yandaşı medya Eyüp Gökhan'a karşı" başlığıyla çarpıcı bilgileri paylaşan gazeteci Hakan Albayrak, "Alperen Ocakları eski Başkanı Eyüp Gökhan Özekin’in milletvekili adaylığını dehşetle karşılamayacaklardı da ne yapacaklardı? Gazetelere “(Mustafa Kemal) Olmasaydı da olurduk" ilanını veren iş adamıymış! Bir kere o ilanın altındaki imza SANCAKTAR’dı ve Sancaktar’ın bütün siyasi ve ideolojik ‘eylem’lerinin yetkisi de sorumluluğu da o derginin genel yayın yönetmenliğini yapan bendenize aitti. O ilanın arkasındaki adam da benim! Derginin masraflarını karşılıyordu diye böyle yetkilere sahip değildi Eyüp Gökhan. Tabii ki arkamda duracaktı ve durdu; ama bana ait olan o yetki ve sorumluluğu Eyüp Gökhan’a mal etmek beni konu mankeni mertebesine indirmektir ki bunu asla kabul edemem" ifadelerini kullandı.

Hakan Albayrak'tan Atatürk ilanı açıklaması

"GEÇMİŞİ ÜLKÜCÜDÜR"

Eyüp Gökhan Özekin'in Ülkücü geçmişe sahip olduğunu anlatan Albayrak, "Asıl konu o değil zaten. Asıl konu, yukarıda da değindiğim gibi, Eyüp Gökhan’ın Ülkücü geçmişidir. Reisçiliği ve AK Parti’liliği yetmezmiş gibi bir de eski Ülkücü olan, üstelik Ülkücü harekette merhum Muhsin Yazıcıoğlu’nun yanında yöneticilik pozisyonunda yer almış olan bir adam söz konusu. Fanatik solcu kindarlığını tahrik etmek için birebir" dedi.

İŞTE O İLAN

Hakan Albayrak'tan Atatürk ilanı açıklaması

DENİZ ZEYREK ELEŞTİRİ YAĞMURUNA TUTULDU

Diğer yandan Hürriyet gazetesi Ankara temsilcisi Deniz Zeyrek'in Eyüp Gökhan Özekin'i "El Kaide" terör örgütüyle bağlantılı göstermeye çalışması, sosyal medyada büyük tepki topladı.

"El Kaide ile ilişkili gruplarla bağlantısını biliyoruz. Ama Ak Parti böyle bir tercih yaptı" diyen Zeyrek, twitter kullanıcıları tarafından sert eleştirilere maruz kaldı.

EREM ŞENTÜRK'TEN DENİZ ZEYREK'E ELEŞTİRİ

Diriliş Postası gazetsinden Erem Şentürk, Zeyrek'i eleştiren mesajında "CNN Türk adlı Alman TV kanalı için bütün Müslümanlar El-Kaide / IŞİD. Teröristlerin iftirasıyla haber yapıp Eyüp Gökhan Özekin'e iftira atıyorlar" ifadesini kullandı.

Hakan Albayrak'tan Atatürk ilanı açıklaması

AK PARTİ GENÇLİK KOLLARI DA DENİZ ZEYREK'E TEPKİ GÖSTERDİ

AK Parti Gençlik Kolları'ndan Abdurrahim Boynukalın ise, "Eyüp Gökhan Özekin ve El Kaide!? Yahu bu insanlar islami camiada Kaide'ye karşı en yüksek sesli eleştiriyi yapan insanlar. Rezillik" diyerek Deniz Zeyrek'e tepkisini gösterdi.

Hakan Albayrak'tan Atatürk ilanı açıklaması