Hüseyin Çelik: CHP eski değil eskimiş bir parti

Hüseyin Çelik: CHP eski değil eskimiş bir parti

Beyaz Tv ekranlarında yayınlanan Med-Cezir programına konuk olan AK Parti Genel Başkan Yardımcısı ve Hükümet sözcüsü Hüseyin Çelik, ana muhalefet partisine sert sözlerle yüklendi.

BİR KAÇ MEHMET SÖZLERİM ÇARPITILDI

Canlı yayında Sami Dadağlıoğlu ve Nagehan Alçı'nın sorularını yanıtlayan Hüseyin Çelik, gündeme ilişkin çarpıcı açıklamalarda bulundu. “Birkaç Mehmet” sözlerinin çarpıtıldığını savunan Çelik, o sözlerine tekrar açıklık getirdi. Ana muhalefet partisi CHP 'ye de tepki gösteren Çelik "CHP eski değil, eskimiş bir parti" dedi.

ESKİ DEĞİL, ESKİMİŞ...

Kemal Kılıçdaroğlu'nun söylemlerinde farklılık olduğuna dikkat çeken Çelik “Kılıçdaroğlu bir ikilem içinde. Bir taraftan yeni CHP diyor. Yeni CHP diyen bir insan 'Ergenekon, Balyoz vs. bütün bu davalar çökmüştür ' dediği zaman, sizin neyiniz yeni Allah aşkına? Yeni olan tarafınız ne? CHP 34. olağan kurultaylarını yaptı. O olağanüstü olanları da biz hatırlamıyoruz. Kaç tane onu da bilmiyorum. Biz 4. kurultayını yapan bir partiyiz. Onlar 34. kurultaylarını yapan bir parti. Şununla da övünüyorlar 'Biz Türkiye 'nin en eski partisiyiz. CHP bana kalırsa açıkçası Türkiye 'nin en eski partisi diyoruz ama CHP Türkiye 'nin eskimiş partisidir. Eski ile eskimiş çok farklı şeylerdir.” dedi.

ÖZKÖK'ÜN SATIR ARASI AÇIKLAMALARI ÖNEMLİ

Eski Genelkurmay Başkanı Hilmi Özkök 'ün verdiği ifadenin satır aralarında önemli mesajlar olduğunu söyleyen Hüseyin Çelik, “Hilmi Özkök 'ün açıklamalarının satır aralarında çok şey olduğunu düşünüyorum” dedi.