ensonhaber.com

YAYININ TAMAMI İÇİN TIKLAYIN

AK Parti Ankara Milletvekili Osman Gökçek, Ensonhaber YouTube kanalında İlker Koç'un sorularını yanıtladı.

Osman Gökçek, Gazze'de yaşanan katliam, yerel seçimler ve kendisinin Ankara'dan belediye başkanı adayı olacağı söylentileriyle ilgili şu açıklamalarda bulundu:

Ukrayna için ayağa kalkan batı, Gazze'yi görmüyor

Burada öyle bir durum var ki; Gazze'de yaşayanlar Müslüman diye batı dünyası, yaşanan katliamı görmezden geliyor. Rusya ile Ukrayna arasındaki savaşta ayağa kalkan dünya, şu anda Filistin'de yaşanan dramla ilgili tek kelime etmiyor. Bunun açıklanabilir bir tarafı yok. Rabbim oradaki kardeşlerimizin yardımcısı olsun.

"Aday olacağım demedim"

Ben başından beri söylüyorum, aday olacağım demedim. Ama CHP'liler, sistematik olarak bu konuyu konuşturmaya, bizi hedef almaya çalışıyorlar. Bizler bir kamu hareketiyiz. Kim aday olursa olsun, etrafında bir duvar gibi olacak ve mücadele edeceğiz.

"Hepsine güle güle diyeceğiz"

İstanbul'u, Ankara'yı ve diğer büyükşehirleri de kaybedecekler. Ama bizim teşkilat terbiyemize, kalkıp da bizi hedef alıyyorlar, aşağı çekmeye çalışıyorlar..

Ama burada farkında olmadıkları bir şey var: Bizim seçmenimiz uyanıktır, neyin ne olduğunu çok iyi görür. İnşaAllah sayın Cumhurbaşkanımızın birleştiği kişi etrafında toplanarak yapacağımız mücadelenin neticesinde, Mansur Yavaş ve Ekrem İmamoğlu gibilerinin hepsine güle güle diyeceğiz.

Özgür Özel ne demişti

CHP Genel Başkan adayı Özgür Özel, Bursa'da göreve gelen yeni il Başkanı Nihat Yeşiltaş ve yönetimini ziyaretinde, AK Parti Ankara Milletvekili Osman Gökçek'i hedef göstermişti.

Özgür Özel, Ankara'daki yolsuzlukları anlatan Osman Gökçek'i ima ederek şunları demişti: Ankara, Melih Gökçek değilse başka Gökçek'lerin travmasına girmesin