Sarıgül: Almanlar geldiyse vallahi kazanırız

Sarıgül: Almanlar geldiyse vallahi kazanırız

Yerel seçim çalışmalarını sürdüren CHP İstanbul Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Mustafa Sarıgül, Pendiklilerle buluştu. Fatih Mahallesi'nde halka seslenen Sarıgül, vatandaşlardan 30 Mart yerel seçimleri için destek istedi.

"KİBİRLENME OLMAYACAK"

'Çare Sarıgül' şeklinde slogan atan vatandaşlara seslenen Sarıgül, "Çareyi 8 gün sonra bulacağız. Bu seçim Pendik'imize, İstanbul'umuza hayırlar, mutluluklar getirsin. 8 günümüz kaldı. İstanbul'da kin, nefret sevgisizlik dönemini bitireceğiz. Özellikle düşmeyen kalmayan bir tek Allah'ımdır. Kibirlenme olmadan yolumuza devam edeceğiz. Yolumuz hak, hukuk, adalet yolu olacak. Hayat uzun, yol uzun bu koltukların gözü çıksın. Koltuklar için hayatım boyunca uğraşmadım. Önemli olan adam olmaktır" diye konuştu.

ALMAN GAZETECİLERİ GÖRÜNCE COŞTU

Kendisini izleyen Alman ZDF Televizyonu'nu gösteren Mustafa Sarıgül, bunun seçimi kazanacakları işareti olduğunu söyledi.

Mustafa Sarıgül, şunları kaydetti: "Arkadaşlar gözümüz aydın Alman ZDF Televizyonu burada. ZDF geldiğine göre seçimi yüzde yüz kazanıyoruz. Vallahi kazanıyoruz. ZDF gelir miydi? 30 yıldır siyasetin içerisindeyim, bugüne kadar gelmediler. Şimdi buradalar. Onlar da diyorlar ki özgür, demokratik Türkiye ancak Cumhuriyet Halk Partisi ile olur."

Sarıgül, üç kez 'Dankeschön' diyerek, Alman gazetecilere teşekkür etti.