Sarıgül'ün gelini Fatoş Sarıgül özel hayatını anlattı

Mustafa Sarıgül'ün adıyla tanınan Sarıgül ailesi son zamanlarda oğul Sarıgül tarafından da temsil edilmeye başlandı.

Mustafa Sarıgül'ün oğlu Emir Sarıgül, aynı zamanda Galatasaray Yönetim Kurulu üyesi olduğu için kendisini birçok organizasyonda görmek mümkün.

Sarıgül'ün gelini Fatoş Sarıgül özel hayatını anlattı

MUSTAFA SARIGÜL'ÜN GELİNİ

Emir Sarıgül'ün İstanbul cemiyet hayatınca tanınan bir de eşi var: Fatoş Sarıgül. Mücevher mağazalar zinciri Altınbaş'ın kızı olan Fatoş Sarıgül aynı zamanda babasının üniversitesinde öğretim görevlisi olarak çalışıyor.

İşte Fatoş Sarıgül'ün Habertürk'e verdiği röportajdan birkaç bölüm:

Altınbaş Holding bünyesinde mücevher alanında çalışmaya nasıl karar verdiniz. İlk iş tecrübeniz nasıldı?

- MBA'i bitirip Türkiye'ye döndükten sonra aile şirketimiz olan Altınbaş Mücevherat'ta çalışmaya başladım. Burada pırlanta, safir, zümrüt gibi değerli taşları temin eden Alstone firmasında bir yıl çalıştıktan sonra, 3 ay da Londra'da bir pırlanta derecelendirme kurumu olan GIA'de eğitim aldım.

BABASININ ÜNİVERSİTESİNDE HOCA

Halen devam eden bir doktoranız var. Aynı zamanda da Mehmet Altınbaş Vakfı Kemerburgaz Üniversitesi'nde öğretim görevlisi olarak çalışıyorsunuz. Fatoş Sarıgül, eğitim ömür boyu devam ettiğini düşünenlerden mi?

- İş hayatına ara versem de ben boş durabilenlerden değilim. 2009'da başladığım doktoramı burada bitirmek üzereyim. Kişisel gelişime inanan ve önem veren birisiyim.

Sarıgül'ün gelini Fatoş Sarıgül özel hayatını anlattı