Serkan Uçar'ın babasından sert Ece Erken açıklaması İZLE

Ece Erken sevgilisi Serkan Uçar ile dün nikah masasına oturdu. Evlilik haberinin ardından baba Nurettin Uçar'dan sert açıklama geldi: Ece gelinimiz olamaz!

Serkan Uçar'ın babasından sert Ece Erken açıklaması İZLE

Akşam'da yer alan habere göre, Ünlü sunucu Ece Erken kendisinden 11 yaş küçük galerici sevgilisi Serkan Uçar'la evlendi. Dün İzmir'de Konak İlçe Nüfus Müdürlüğü'nde gerçekleşen nikahta çiftin şahitliklerini işletmeci Savaş Aksu, Alişan ve Kasımpaşa Spor'un kalecisi İlker Avcıbay yaptı. Erken daha önce Tuncer Öztarhan'la 2 yıl evli kalmış ve boşanmıştı.

Ece Erken ile Serkan Uçar evlendi İZLE

Ece Erken Muradına Erdi

Ece Erken Kimdir

Ece Erken Haberleri

"SONU KÖTÜ BİTECEK"

Ece Erken'in nikah sonrası sosyal medyada paylaştığı fotoğraflar ise Uçar ailesini karıştırdı. Baba Nurettin Uçar ‘Kimse istemiyor, sonu kötü bitecek. Bize hiç uyar mı? Hiç kimse o düğüne gitmeyecek. Gelin olarak kabul etmiyoruz' dedi.

UÇAR AİLESİ BÖLÜNDÜ

Serkan Uçar'ın ağabeyi Servet Uçar ise babasının aksine ‘Haberimiz vardı. Kendi aralarında bir tören istediler. Geldiklerinde ailemizle birlikte düğün yapacağız' dedi.

Baba Nurettin Uçar'ın evlilik haberini duyar duymaz Serkan Uçar'ın şirket hesaplarına erişimini engellemek ve kredi kartlarını iptal etmek üzere talimat verdiği iddia edildi.

"ÖMRÜMÜN SONUNA KADAR EŞİM OLACAK"

Babasının sert tepkisine rağmen geri adım atmayan Serkan Uçar, Instagram'a Ece Erken'le çektirdiği bir fotoğrafı yükledi ve altına şöyle yazdı: “Ömrümün sonuna kadar eşim olacağın için çok mutluyum. Seni çok seviyorum canım karım.”

Ece Erken Evlendi

Serkan Uçar'ın babasından sert Ece Erken açıklaması İZLE