Call of Duty: Modern Warfare 2 Türkiye fiyatı bin lirayı aştı
ensonhaber.com

ABD'li teknoloji devi Microsoft, "Call of Duty" ve "World of Warcraft" gibi oyunların yapımcısı Activision Blizzard'ı 68.7 milyar dolara bünyesine katmıştı.

Yayıncılığını Activision'ın yaptığı popüler oyun serisi Call of Duty'nin yeni oyunu, "Call of Duty: Modern Warfare 2" adıyla piyasaya sürülecek. Oyunun geliştiriciliğini Infinity Ward üstlenecek.

Call of Duty: Modern Warfare 2 Steam'de

28 Ekim 2022 tarihinde piyasaya sürülecek Call of Duty: Modern Warfare 2, Steam üzerinden haziran ayında ön siparişe açılmıştı.

Oyuncuları sevindiren diğer bir detaysa oyunun yıllar sonra Steam’de yer alması oldu. 2017 yılında Steam ile yollarını ayıran Infinity Ward, o günden beri Call of Duty oyunlarının tamamını Battle.net üzerinde satışa sunuyordu.

COD

CoD: Modern Warfare 2 fiyatı

Haziran ayında, oyunun temel sürümü 699 TL’den, Vault Edition ise 779 TL’den siparişe açılmıştı. Ancak CoD: Modern Warfare 2, resmi olarak çıkışını yapmadan zam haberi geldi.

Call of Duty Modern Warfare 2'nin ön sipariş fiyatı, yapılan zamla birlikte 1099 TL'ye yükselmiş oldu.

Oyunun Vault Edition olarak geçen versiyonunu almak isteyenlerin ise ödemesi gereken miktar 1499 TL olarak güncellendi.

cod

Vault Ediiton, ek olarak Task Force 141’ın karakterlerini, bir adet silah kasasını ve 1 sezonluk Battle Pass’i multiplayerda kullanmanıza imkân tanıyor.

Oyun, Modern Warfare markasının geliştiricisi olan Infinity Ward tarafından yeni bir oyun motoru kullanılarak geliştirildi.

Yeni oyun motoru, bundan sonra çıkacak olan Call of Duty oyunlarında da kullanılacak ve bu sayede oyunun Warzone ile olan entegrasyonu daha kolay olacak.