Galaxy S6 ve Galaxy S6 Edge'nin yeni renk seçenekleri
ensonhaber.com

Güney Kore merkezli teknoloji şirketi Samsung, İspanya'da gerçekleştirilen Mobil Dünya Kongresi'nde yeni telefonlarını tanıtmıştı. Samsung, cihazlarını tanıtımda Black Sapphire, White Pearl ve Gold Platinum olmak üzere 3 renk olarak çeşitlendirilmişti.

YENİ RENK SEÇENEKLERİ

Tanıtımın ardından 2 ayı aşan bir süre geçtikten sonra Samsung, renk çeşitleri konusunda sürpriz bir hamle yaptı. Şirketi, Galaxy S6 ve S6 Edge’nin yeni renk seçeneklerini duyurdu.

Galaxy S6 ve Galaxy S6 Edge'nin yeni renk seçenekleri

TOPAZ MAVİSİ VE ZÜMRÜT YEŞİLİ

Güney Koreli şirket, Galaxy S6 için topaz mavisi, Galaxy S6 Edge için zümrüt yeşili rengi seçeneğini duyurdu. Samsung, bu duyurusunun ardından yeni modellerini eylül ayından itibaren global anlamda satışa çıkarmayı planlıyor.

YENİ İPHONE'LARA KARŞI POPÜLER KALMA ÇABASI

Samsung'un bu hamlesi, Apple'ın eylül ayında tanıtması beklenen iPhone 6S Mini'lere karşı telefonunu popüler tutma çabası olarak yorumlandı.

İPHONE 6S MİNİ

Bilindiği gibi Apple, iPhone 6 ve iPhone 6 Plus'ta büyük ekran seçeneğine gitmişti. Bazı kullanıcılar tarafından beğenilmeyen yeni modeller hakkında eleştirileri dikkate alan Apple'ın, eylül ayında standart ekranlı iPhone 6S Mini'leri tanıtması bekleniyor.