Lenovo Landvo S6 tanıtıldı

Ürettiği iPhone benzeri telefonlarla sürekli dikkatleri üzerine çeken Çin merkezli teknoloji şirketi Lenovo, yine tartışılacak bir telefon tasarımına imza attı.

GALAXY S6 KOPYASI

Son amiral gemisi Landvo S6'nın tanıtımını yapan Lenovo, cihazında kullandığı tasarımda neredeyse tıpa tıp Galaxy S6'yı kopyaladı. Yalnızca tasarım olarak Galaxy S6'ya benzeyen Landvo S6'nın teknik özellikleri oldukça düşük seviyede yer aldı.

Lenovo Landvo S6 tanıtıldı

TEKNİK ÖZELLİKLER

1 GB RAM ile tanıtılan cihazda çift SIM kart girişi, 2550 mAh gücünde batarya bulunurken, 720p çözünürlüğünde de bir ekran bulunuyor.

SATIŞ FİYATI

Android 5.0 Lollipop ile tanıtılan cihazın fiyatı da teknik özellikleri kadar düşük seviyede belirlendi. Lenovo, Galaxy S6 benzeri bu telefonu için 110 dolarlık satış fiyatı belirledi.

Lenovo Landvo S6 tanıtıldı

APPLE RAHATSIZ OLDUĞUNU AÇIKLAMIŞTI

Çin merkezli Lenovo ve Xiaomi'nin daha önce iPhone benzeri telefonlar üretmesinden sonra Apple bir açıklama yaparak bu kopyalamalardan rahatsız olduğunu belirtmişti.

SAMSUNG'A YÖNELDİLER

Apple'ın bu açıklamasından sonra Amerikalı dev ile hukuk savaşına girmek istemeyen Lenovo, bir anda tasarım alanında Samsung'u kopyalamaya başladı.

Lenovo iPhone benzeri S90 Sisley'i duyurdu haberi

Lenovo Landvo S6 tanıtıldı

Apple kopyalarından rahatsız olduğunu açıkladı haberi

Lenovo Landvo S6 tanıtıldı