Microsoft logolu ilk telefon tanıtıldı

LUMİA

Ünlü yazılım ve teknoloji devi Microsoft, Nokia'yı satın aldıktan sonra telefonlarda kendi markasını kullanacağını duyurduktan sonra ilk Microsoft logolu telefonu tanıttı.

Çift veya tek SIM kart seçeneklerine sahip olan Lumia 535, teknik özellikleri açısından giriş seviyesi bir telefon olarak gözüküyor.

ÖN VE ARKA KAMERA 5 MEGAPİKSEL

Uygun fiyatlı telefonlar arasında yer alacak olan ilk Microsoft Lumia, 5 inçlik qHD (960 x 540 piksel) ekranın yanında kullanıcısına 5 megapiksel çözünürlüğündeki ön ve arka kameraları sunuyor. Yani Microsoft'un deyimiyle 5x5x5'lik bir akıllı telefon paketi. 1,2 GHz hızında çalışan Snapdragon 200 çipseti konumlandırılan Lumia 535, 1 GB RAM'e ve 8 GB dahili depolama alanına sahip. microSD kart desteği sayesinde bu alanı arttırmanız mümkün.

Microsoft logolu ilk telefon tanıtıldı

MİCROSOFT'UN BİRÇOK HİZMETİ ÜCRETSİZ

140.2 x 72.4 x 8.8mm boyutlarındaki akıllı telefon, 146 gram ağırlığa sahip. Cihaz gücünü ise 1,905 mAh büyüklüğünde bataryadan alıyor. Cortana'nın eşlik ettiği Windows Phone 8.1 işletim sistemine sahip akıllı telefon doğal olarak Microsoft'un birçok hizmetinden ücretsiz olarak faydalanabiliyor.

6 RENK SEÇENEĞİ

Değiştirilebilir yapıda bir arka kapağa sahip olan akıllı telefon; camgöbeği, parlak yeşil, parlak turuncu, beyaz, koyu gri ve siyah olmak üzere 6 farklı renk seçeneğine sahip.

Microsoft logolu ilk telefon tanıtıldı