Periscope'a yeni özellik
Detay Haber

Periscope'a yeni özellik

Bir süre önce canlı videoların daha sonra da izlenmesine imkan tanıyan özelliğini devreye sokan Periscope, yeni özellik kapsamında bu videoların hızlı ileri ya da hızlı geri alınmasını mümkün hale getirdi.

Kısa sürede hatırı sayılır bir kullanıcı sayısına ulaşan ve uygulama iOS ve Android işletim sistemi ile çalışan akıllı cihazlarda kullanılabiliyor.

PERİSCOPE İÇİN İPUÇLARI

Sosyal medyanın parlayan yıldızı olan uygulamayı daha etkin kullanmanız için yapmanız gerekenler..

Periscope'a üye olmak için ne yapmak gerekir?

Twitter tarafından kullanıma sunulan Persicope'a üye olmanız için tek gereken bir Twitter hesabı. Telefonunuza indirdiğiniz persicope uygulaması ile Twitter kullanıcı bilgilerinizi girdikten sonra Periscope'a üye olabiliyorsunuz.

Kendi izleyici kitlenizi oluşturun

Instagram fenomenlerinden sonra Persicope'ta da benzer bir durumla karşılacağıma kesin gözüyle bakan sosyal medya uzmanlarına göre, videolarınıza gelen yorumlara canlı yayında cevap vermek ve istekler doğrultusunda yayın yapmak kullanıcıların kendi kitlelerini oluşturmalarında yardımcı olabilir.

Nasıl daha fazla izleyiciye ulaşılır?

Periscope yayınınızı Twitter'a entegre ederek ve lokasyon servisinizi açarak daha fazla kişiye ulaşabilirsiniz.

Kullanıcıların daha önce canlı yayın yapıp yapmadığı nasıl anlaşılır?

Bir kişinin aldığı kalp sayısına bakarak o kullanıcının daha önce canlı yayın yapıp yapmadığını anlayabilirsiniz.

Periscope profil fotoğrafı nasıl değiştirilir?

Periscope profil fotoğrafınız doğrudan Twitter'dan alır. Persicope'taki profil resminizi değiştirmek için Twitter hesabınızdaki resminizi değiştirmeniz yeterli olacaktır.

Periscope hangi modellerde kullanılır?

iOS ve Android işletim sistemi ile çalışan akıllı cihazlarda kullanılabilen Periscope kullanmak için iOS 7.1 ve üzeri, Android 4.4 ve üzeri işletim sistemine sahip bir cihaza sahip olmanız gerekiyor.

Dikkat faturanız kabarmasın

Ve bir de uyarı: Persicope izlemeye dalarken internet data paketinizi kontrol etmeyi unutmayın. Zira, Periscope'ta 10 dakika boyunca orta çözünürlükte canlı yayın izlemek  yaklaşık 100 MB internet data kullanmanıza yol açıyor... Mümkün oldukça Wifi tercih edin...