PlayStation 5’in desteklemeyeceği oyunlar belli oldu
ensonhaber.com

PlayStation 5 fiyatı ve çıkış tarihi oyunseverler tarafından haftalardır merak edilirken, Sony fiyatların 399 dolar ve 499 dolar olacağını açıklamıştı.

PS5 hakkında bir diğer merak edilen konu ise konsolun hangi oyunlara destek vereceğiydi.

PS5'İN DESTEKLEMEYECEĞİ OYUNLAR

Japonya merkezli teknoloji şirketi Sony, PlayStation 5'in PS1, PS2 ve PS3 oyunlarını desteklemeyeceğini doğruladı. Ancak yeni oyun konsolunun, PlayStation 4 (PS4) için geliştirilen tüm oyunları destekleyeceği açıklandı.

Sony, daha önce yaptığı açıklamada 19 Kasım’da satışa çıkacak yeni oyun konsolunun PS4 oyunlarına yüzde 99 oranında geriye dönük uyumlu olacağını söylemişti.

playstation

PLAYSTATION 5 OYUNLARI PAHALI OACAK

Sony, PlayStation 5 için piyasaya sürülecek oyunların daha pahalı olacağını resmen açıklamıştı. Şirketten yapılan açıklamalara göre, yeni çıkacak oyunların fiyatları 70 dolara kadar çıkabilecek.

Sony tarafından yapılan açıklamalara göre; Demon's Souls, Destruction All Starsve Marvel's Spider-Man: Mile Morales Ultimate Edition gibi oyunların her biri 69.99 dolardan satışa çıkacak.

Fiyatı kesinleşen PlayStation 5 oyunları ise şu şekilde:

Demon’s Souls – 69.99 dolar Destruction All Stars – 69.99 dolar Marvel’s Spider-Man: Miles Morales – 49.99 dolar Marvel’s Spider-Man: Mile Morales Ultimate Edition – 69.99 dolar Sackboy A Big Adventure  – 59.99 dolar

Instagram: @eshteknoloji

PlayStation 5’in desteklemeyeceği oyunlar belli oldu

PlayStation 5’in desteklemeyeceği oyunlar belli oldu

PlayStation 5’in desteklemeyeceği oyunlar belli olduPlayStation 5’in desteklemeyeceği oyunlar belli oldu