Samsung Galaxy S10'da ters kablosuz şarj özelliği olacak
ensonhaber.com

Her yıl akıllı telefon üreticilerinin kullanıcılara yeni özellikler sunması pek kolay olmuyor. Üreticiler bu durumun farkında olsa da her yıl, yeni bir teknoloji karşımıza çıkıyor. Telefonların birbirilerini şarj etmesini sağlayan ters kablosuz şarj özelliği ise bu teknolojilerden sadece biri.

samsung galaxy s10

Huawei Mate 20 Pro'da karşımıza çıkan ters kablosuz şarj özelliği, birçok kullanıcı tarafından ilgiyle karşılanmıştı. Şimdi ise aynı özelliğin Samsung Galaxy S10'da da olacağına dair yeni bilgiler ortaya çıktı. Akıllı telefon sunumlarında kullanılmak üzere tasarlanan bir uzaktan kumanda, ters kablosuz şarj etme tuşunu da içeriyor.

samsung

Samsung'un Galaxy S10 modelinde olacak olan ters şarj özelliğinde hangi teknolojinin kullanılacağı bilinmiyor. Örneğin Huawei Mate 20 Pro, ters şarj özelliği için 'Qi' teknolojisini kullanıyor, ancak bu teknoloji Samsung tarafından kullanılmıyor.

Bütün bu soruların cevaplarını 20 Şubat'ta gerçekleştireceği tanıtım etkinliğinde verecek olan Samsung, şimdiden birçok hayranını heyecanlandırmış durumda.