Muğla'da bir kişi köpeğe muska yedirerek kara büyü yaptı

Sevgilisi tarafından terk edilen genç, "ölünceye kadar acı çekmesi" için barınaktan aldığı siyah bir köpeğe her gün bir muska yutturarak kara büyü yaptı.

Muğla'da bir kişi köpeğe muska yedirerek kara büyü yaptı

Öğrenilene göre; Muğla Dalaman'da yaşayan ve sevgilisinin terk ettiği İ.K., bir arkadaşının önerisiyle "acı çektirmek ve intikam almak için" sevgilisine büyü yaptırmaya karar verdi.

"KÖPEK ACI ÇEKTİKÇE SEVGİLİSİDE ACI ÇEKECEK"

Arkadaşı, İ.K.'ya büyü için siyah renkli bir köpek bulmasını, bu köpeği bir kümese koyup her gün okunmuş muska yedireceklerini ve acı çektireceklerini böylelikle kız arkadaşının da acı çekeceğini söyledi.

"BİR SÜRE OKUNMUŞ MUSKA YEDİRECEĞİZ"

Dalaman'daki bir hayvan barınağına giden iki arkadaş, Hayvan Dostları Derneği Başkanı Türkan Dağdelen'e bahçeleri olduğunu, siyah bir köpek beslemek istediklerini söyledi. "Ona bir süre okunmuş muska yedireceğiz" sözleri üzerine Dağdelen bu kişilere köpek vermedi.

BARINAK YETKİLİLERİ SUÇ DUYURUSUNDA BULUNDU

İki hafta sonra Dağdelen'in barınakta olmadığı gün ikili siyah köpeği aldı. Dağdelen, "İ.K.'ya siyah bir köpek vermişsiniz, Urfa'dan özel getirilen okunmuş muskaları köpeğe yediriyor” ihbarıyla İ.K.'nın evine gittiğini belirterek “Köpeği bir kümeste pislik içinde hapsedilmiş bulduk. Bana, köpek ne kadar ağlar, havlar ise ayrıldığı sevgilisinin de o kadar acı çekeceğini söyledi” dedi. Barınak yetkilileri, İ.K. hakkında suç duyurusunda bulundu.