Rize'de heyelan bölgesinde motokros heyecanı

Rize’de 20 Eylül’de yaşanan heyelanlar vatandaşlara zorluk çıkarırken, motokros tutkunlarına ise adrenalin dolu anlar yaşattı.

Rize'de heyelan bölgesinde motokros heyecanı
  • Rize'deki sağanak yağışlar, 20 Eylül'de birçok ilçede heyelana yol açtı ve halk zor durumda kaldı.
  • Ancak motokros tutkunları, özellikle Çayeli Senoz Vadisi'ndeki heyelanlı alanlarda sürüş yaparak adrenalini deneyimledi.
  • Sürücüler, tehlikeye rağmen bu zorlukları keyifle karşıladı ve etkileyici anlar yaşadı.

20 Eylül’de Rize’nin Çamlıhemşin, Ardeşen, Çayeli ve İkizdere ilçelerinde etkili olan sağanak yağış, birçok noktada heyelan ve toprak kaymasına neden oldu. Bölge halkı olumsuz etkilendi.

HEYELAN BÖLGESİ, MOTOKROS TUTKUNLARININ ROTASI OLDU

Vatandaşların mağduriyetine yol açan heyelanlar, motokros tutkunları için farklı bir deneyim sundu. Bir grup sporcu, Çayeli ilçesine bağlı Senoz Vadisi’nde heyelanlı bölgelerde bir araya gelerek sürüş yaptı.

ADRENALİN DOLU ANLAR

Zaman zaman zor anlar yaşayan sürücüler, tehlikeye rağmen keyifli dakikalar geçirdi. Motokroscular, doğa şartlarının yarattığı zorlukları adrenalin dolu bir deneyime dönüştürdü.