Üşüyen köpeğin üzerine çıkarttığı montunu örttü

Giresun'da hırsızı tespit etmek için kamera kayıtlarını izleyen kişi, üşüyen köpeğe montunu örten belediye çalışanıyla karşılaştı.

Üşüyen köpeğin üzerine çıkarttığı montunu örttü

Giresun merkez Aksu mahallesinde bir apartman sakini, apartmandaki dairelerin önünden ayakkabı çalan hırsızı bulmak amacıyla güvenlik kamerasını incelemeye başladı.

AÇ VE ÜŞÜYEN KÖPEĞE ŞEVKAT

Güvenlik kamerasını bir süre inceleyen apartman sakini ilginç bir görüntü ile karşılaştı. Sokağın karşısındaki apartmanın önünde soğuk havada üşüyen ve aç kalan bir köpeğin yanına belediyenin sokak hayvanlarının ihtiyaçlarını karşılayan ekipte yer alan işçisi Bülent Kalpakçıoğlu geldi.

MONTUNU KÖPEĞİN ÜZERİNE ÖRTTÜ

Aç ve üşüyen köpeği seven Kalpakçıoğlu, köpeğe yemek verip elindeki battaniyelerinin bitmesi üzerine köpeğin üzerine kendi montunu örttü.

Üşüyen köpeğin üzerine çıkarttığı montunu örttü İZLE

BELEDİYE BAŞKANI ALTINLA ÖDÜLLENDİRDİ

Kalpakçıoğlu, davranışı dolayısıyla Belediye Başkanı Kerim Aksu tarafından takdirname ve altınla ödüllendirildi.Üşüyen köpeğin üzerine çıkarttığı montunu örttü

Üşüyen köpeğin üzerine çıkarttığı montunu örttü