Bağcılar Belediye Başkanı Çağırıcı, görevinden istifa etti
ensonhaber.com

Bir süredir sağlık sorunları yaşayan Bağcılar Belediye Başkanı Lokman Çağırıcı, son olarak dün sabah kalp rahatsızlığının yeniden nüksetmesi nedeniyle hastaneye kaldırılmıştı.

Sağlık sorunları nedeniyle görevinden istifa etti

Rahatsızlığının ardından sosyal medya hesabından bir açıklama yayınlanan Çağırıcı, sağlık sorunları nedeniyle görevinden istifa ettiğini duyurdu.

Çağırıcı, paylaşımında şu ifaderlere yer verdi:

"Gençliğimin ilk yıllarından itibaren siyasetin farklı kademelerinde ülkeme ve milletime hizmet ettim. Görev yürüttüğüm tüm kademelerde görev ‘istenmez verilir’ şuuruyla hareket ederek, makama değil hizmete talip oldum. 15 yıldır Cumhurbaşkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan’ın takdirleri ve Bağcılar halkımızın teveccühleri ile, belediye başkanlığı görevini yürüttüm. Görevim boyunca, yol ve dava arkadaşlarım ile birlikte Bağcılarımızın yüce gönüllü insanlarına hizmet etmenin gurur ve heyecanını yaşadım. Daha önce mevcut olan kalp sorunlarımın tekrarlanması sonucu, beni çok sevdiğim Bağcılar halkına hizmetten alıkoyacağı gerçeği ile karşı karşıya kaldım. Kıymetli hekimlerimizle yaptığımız istişareler neticesinde görevi bırakmam gerektiği kanaatine vardım. Dolayısıyla 13.04.2022 tarihi itibarıyla Bağcılar Belediye Başkanlığı görevinden istifa etme kararı aldım.

"Tüm gönül dostlarımdan dua beklerim"

Hayatımın en verimli yıllarını Cumhurbaşkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan’la yol arkadaşı olarak millete hizmet yolunda geçirmemizi nasip eden Rabbime şükrediyorum. Rabbim sağlık verdiği sürece, liderimin ve partimin yanında olacağımın bilinmesini ister, tüm gönül dostlarımdan dua beklerim."

Bağcılar Belediye Başkanı Çağırıcı, görevinden istifa etti

AK Parti İl Başkanı Kabaktepe'den teşekkür mesajı

Çağırıcı'nın istifası sonrası AK Parti İl Başkanı Osman Nuri Kabaktepe de sosyal medya hesabından teşekkür paylaşımında bulundu.

Kabaktepe paylaşımında şu ifadelere yer verdi:

"Kıymetli Başkanım, ezeli dostluğumuz ve yol arkadaşlığımız ebediyen sürecektir. Şahsınıza acil şifalar diliyor, belediye başkanı olarak davamıza verdiğiniz destek ve Bağcılar’a yaptığınız hizmetlerden dolayı teşekkür ediyorum…"

Bağcılar Belediye Başkanı Çağırıcı, görevinden istifa etti

Bağcılar Belediye Başkanı Çağırıcı, görevinden istifa etti