Yıldız Tilbe: Bir gün oynarken öleceğim
ensonhaber.com

üü

Uludağ'a konser vermek için gelen Yıldız Tilbe, sahne öncesi gazetecilerin sorularını yanıtladı.

"HALA HASTAYIM"

İstanbul Bostancı Gösteri Merkezi’nde verdiği son konserde, sahneye geç çıktığı ve röportaj vermediği için eleştirilen Yıldız Tilbe, "Hasta olduğum için böyle bir hadise yaşadık. Sevenlerimin affına sığınıyorum. Odamın penceresini bile açamıyorum. Hastalığım hala devam ediyor." dedi.

"KAYMAYI SEVERİM"

Tilbe, yapılan eleştiler için de "Olabilir. Övgü kadar eleştiri de bu işin bir gerçeği. Saygı duyuyorum. Haklı eleştirileri elbette dikkate alıyorum. Beraber eğleniyoruz, hikayenin sonu mutlu bitiyor. Uludağ’ı çok seviyorum fakat hasta olduğum için kayak yapamadım. Sürekli Uludağ’a gelip gidiyorum, Uludağ’ı çok seviyorum." dedi.

"OYNAMADAN DURAMIYORUM"

Sahnede dans şovu da yapan Yıldız Tilbe, hasta olduğu için arada oturarak şarkılarını söyledi. Dinleyicileri ile sohbet eden Tilbe, "Dans etmeye dayanamıyorum. Bundan sonra kendime emrediyorum oynamayacağım, çünkü bir gün oynarken öleceğim." dedi. Konserinin sonlarına doğru oyun havaları ile devam eden Tilbe, iki saat boyunca sahnede kalırken, Vazgeçtim adlı şarkısı ile sevenlerine veda etti.

Yıldız Tilbe: Bir gün oynarken öleceğim