YotaPhone 2'nin Türkiye fiyatı belli oldu

telefon

Rus şirket, Apple ve Samsung'un ağırlıkla hakim olduğu Türkiye pazarına girmeye hazırlanıyor. Piyasayı hareketlendirmesi beklenen çift ekranlı akıllı telefon hakkında fiyatına ve çıkış tarihine ilişkin ilk bilgiler geldi.

SAYILI GÜNLER KALDI

YotaPhone 2, 2015'in Ocak ayında Türkiye pazarına girecek. Ayrıca YotaPhone 2'lerin Türkiye'de ilk olarak Rus şirketin anlaşacağı GSM şirketleri üzerinden satılacağı öğrenildi.

YOTAPHONE 2'NİN TÜRKİYE FİYATI

3 Aralık'ta ilk olarak Rusya'da piyasaya sürülen YotaPhone 2 için belirlenen fiyat etiketi 32.990 Ruble yani yaklaşık 612 dolar olmuştu. YotaPhone 2'lerin Türkiye fiyatı ise biraz daha farklı olacak gibi gözüküyor. Rusya'da 612 dolardan satılan YotaPhone 2'nin Türkiye'de 1959 TL'den satılması bekleniyor.

YotaPhone 2 tanıtım videosu -İZLE

TEKNİK ÖZELLİKLER

YotaPhone 2’nin teknik özellikleri arasında Android 4.4.3 işletim sistemi, 2,2 GHz hızında çalışan Qualcomm Snapdragon işlemci, 2 GB RAM, 32 GB dahili depolama kapasitesi, kablosuz şarj desteği, 2.500 mAh batarya, Bluetooth 4.0 ve NFC öne çıkıyor. Cihazda 2 megapiksel ön ve 8 megapiksel arka kamera bulunuyor.

YotaPhone 2 Türkiye fiyatı belli oldu -GALERİ

5 GÜNE KADAR PİL KULLANIMI

Cihazın ön yüzündeki standart ekranı 5 inç büyüklüğünde ve kullanıcılara Full HD çözünürlük sunuyor. Ekranı çizilmelere ve darbelere karşı dayanıklı Gorilla Glass 3 kaplı. Arkasındaki e-ink ekran 4,7 inç büyüklüğünde; çözünürlük değeri ise 960×540 piksel. Telefonun arka yüzdeki ekranı kullanıcılara 5 güne kadar pil kullanım süresi sunuyor.

YotaPhone 2'nin Türkiye fiyatı belli oldu

YotaPhone 2'nin Türkiye fiyatı belli oldu