Antalya'nın Muratpaşa ilçesinde eşine kızan adam ortalığı birbirine kattı.
Güvenlik Mahallesi 251 Sokak üzerindeki 5 katlı apartmanda yaşanan olayda eşinin aldığı uzaklaştırma kararına öfkelenen 48 yaşındaki Bahadır T., yaşadığı apartmanın çatısına çıkıp tehlikeli hareketler yapmaya başladı.
EKİPLER OLAY YERİNE GELDİ
Durumu fark eden çevredeki vatandaşlar 112 Acil Çağrı Merkezi'ni aradı.
İhbarın ardından olay yerine polis, itfaiye ve sağlık ekipleri sevk edildi.

ŞİŞME YATAK AÇILDI
Belirtilen adrese gelen polis ekipleri çevre güvenliğini alıp yolu trafiğe kapatırken, itfaiye ekipleri de tedbir amaçlı apartman girişine şişme yatak açtı.
Bahadır T.'nin eylemini sürdürmesi üzerine müzakereci polis memuru olay yerine çağrıldı.
Kısa süre sonra binaya gelen müzakereci memur ikna çabalarına başladı.

KÖŞE KAPMACA OYNADI
Bir türlü ikna olmayan adam, çoğu kez bulunduğu konumu değiştirip apartman çatısında köşeden köşeye geçti.
İtfaiye ekipleri de herhangi bir olumsuzluk yaşanmaması adına adamın gittiği yere göre şişme yatağı birçok kez yerini değiştirmek zorunda kaldı.

İKİ BUÇUK SAAT SONUNDA İKNA EDİLDİ
Bahadır T. zaman zaman çatıdaki korkuluklara çıkıp tehlikeli hareketlerde bulunurken, mahalleliler ise olan biteni meraklı gözlerle izledi.
Yaklaşık 2,5 saat süren çaba sonrası Bahadır T., ikna edilip bulunduğu yerden indirildikten sonra polis merkezine götürüldü.
