Bursa'da kadın cinayeti mahalleyi sokağa döktü

Yıldırım ilçesinde bir kadın, eski eşi tarafından bıçaklanarak öldürüldü. Şüpheli koca polise teslim olurken, acı olay kadının ikamet ettiği mahallede vatandaşları sokağa döktü. O anlar cep telefonu kameralarına yansıdı.

Bursa'nın Yıldırım ilçesinde, 27 yaşındaki Sevgi Yandık ile 31 yaşındaki eski eşi Doğan Ş.  arasında tartışma çıktı.

İkili arasında büyüyen kavgada Doğan Ş., eski eşini vücudunun çeşitli yerlerinden bıçaklandı.

TÜM ÇABALARA RAĞMEN KURTARILAMADI

Ağır yaralanan kadın, sağlık ekiplerince Yüksek İhtisas Eğitim ve Araştırma Hastanesi'ne sevk edildi.

Ancak Sevgi Yandık, doktorların tüm müdahalesine rağmen hayatını kaybetti.

ZANLI POLİSE GİDİP TESLİM OLDU

Genç kadının yakınları hastane önünde fenalık geçirirken, polis ekiplerince sakinleştirilen kalabalık bir süre sonra dağıldı.

Olayın şüphelisi 8 sabıka kaydı olan Doğan Ş., Merinos Polis Merkezi Amirliği'ne teslim olurken, Cumhuriyet Başsavcılığı'nın talimatıyla soruşturmayı Asayiş Şube Müdürlüğü Cinayet Büro Amirliği yürütüyor.

MAHALLELİ SESSİZ KALMADI

Olayın ardından Sevgi Yandık'ın yakınları ve mahalleli, ikamet ettiği sokağa akın etti.

Hem mahalle hem de hastane önünde çığlıkların ve ağıtların yaşandığı anlar, saniye saniye cep telefonu kameralarına yansıdı.