Bursa'da otomobilin çarptığı yaşlı kadını polis yalnız bırakmadı

Gemlik ilçesinde yolun karşısına geçmeye çalışan 86 yaşındaki Sevgi Oral, bir aracın çarpması sonucu hafif şekilde yaralandı. Olay yerine gelen trafik polisi ise yaşlı kadının elini bir an olsun bırakmayarak sakinleştirdi.

  • Gemlik'te 86 yaşındaki Sevgi Oral, araç çarpması sonucu hafif yaralandı.
  • Olay yerine gelen trafik polisi, yaşlı kadına moral verip elini tuttu.
  • Sevgi Oral, sağlık ekiplerince hastaneye kaldırıldı ve durumu iyi.

Bursa'nın Gemlik ilçesine bağlı Eskipazar Caddesi'nde yolun karşısına geçmeye çalışan 86 yaşındaki Sevgi Oral, bir aracın çarpması sonucu yaralandı.

Hafif yaralanan kadın, çevredeki esnaf tarafından verilen bir sandalyede oturarak sağlık ekiplerinin gelmesini bekledi.

TEDAVİSİ YAPILANA KADAR ELİNİ BIRAKMADI

Bu sırada olay yerine intikal eden trafik polislerinden Ergün Kabakçı, yaşlı kadının elinden tutup ona moral vermeye çalıştı. Polis memuru Kabakçı, sağlık ekipleri gelene kadar Oral'ın elini bir an olsun bırakmadı.

Sevgi Oral, daha sonra olay yerine gelen 112 Acil Servis ekiplerince Gemlik Devlet Hastanesi'ne kaldırıldı.

Oral'ın sağlık durumunun iyi olduğu öğrenildi.