Hatay'da otelden ayrılan Uğur'dan haber yok

Apart otel odasının penceresinden çıktıktan sonra kendisinden haber alınamayan Uğur Çalışkan’ı arama çalışmaları 9'uncu gününde de devam ediyor.

Hatay Antakya'da üzücü olay. 

Serinyol Mahallesi’nde kuzenleriyle apart otelin 2’nci katında oda kiralayan Uğur Çalışkan, 19 Şubat’ta bilinmeyen nedenle odanın penceresinden çıktı ve bahçeye indi.

Bir süre sonra binanın dış cephesinden tırmanıp yeniden odaya çıkmaya çalışan Çalışkan, başarılı olamadı ardından da bölgeden uzaklaştı.

KAYIP BAŞVURUSU YAPILDI

Sabah Çalışkan’ın odada olmadığını fark eden kuzenleri, güvenlik kamerası görüntülerini izleyince durumu polise bildirdi.

Kayıp başvurusu üzerine başlatılan arama çalışmalarına AFAD ekipleri ile çeşitli sivil toplum kuruluşları katıldı.

KIYAFETLERİ BULUNDU

Psikolojik sorunları olduğu iddia edilen ve çalışmak için kuzenleriyle Van’dan Hatay’a geldiği belirtilen Çalışkan’ı bulmak için çok sayıda araç, personel, 1 iz takip köpeği ve 2 drone ile bölgede arama-tarama faaliyetleri yürütüldü.

Ekiplerin çevredeki ormanlarda, dere yatakları ve metruk binalarda aradığı Uğur Çalışkan’a ait bazı kıyafetler ile cüzdanı, dün dağlık arazide bulundu.

Aramalar, aralıksız devam ediyor.

Kaynak: Demirören Haber Ajansı (DHA)