İstanbul'da cansız bedeni bulunan İshak Öztürk'ün evden çıktığı anlar kamerada

Sultangazi'de nisan0 dan bu yana aranan İshak Öztürk'ün cansız bedeni Jandarma Arama Kurtarma ekipleri tarafından Alibeyköy Barajı gölünde bulundu. Olay yeri inceleme ekiplerinin çalışmasının ardından Öztürk'ün cenazesi ambulans ile Sultangazi Haseki Eğitim ve Araştırma Hastanesi morguna götürüldü.

28 Nisan Pazartesi günü evden çıkarak kaybolan ve bir daha kendisinden haber alınamayan İshak Öztürk'ün, geçtiğimiz saatlerde Alibeyköy Barajı'nda cansız bedeni bulundu.

Öztürk'ün evden çıktığı anların güvenlik kamerası görüntüsü ortaya çıktı.

MERDİVENLERDEN İNDİ

 Görüntülerde, evden çıktıktan sonra bir süre kaldırımda ayakkabılarını giydiği görülen Öztürk, daha sonra üstünü düzelterek merdivenlerden iniyor.

YÜRÜYEREK SOKAKTAN ÇIKTI

Öztürk'ün yolun kenarından yürüyerek evinin bulunduğu sokaktan çıktığı anlar da görüntülerde yer alıyor.