İstanbul'da kargo çalışanı araçta ölü bulundu

Maltepe'de 70 yaşındaki kargo çalışanı Nevzat Caner, firmaya ait sevkiyat aracında ölü bulundu. Caner'in cenazesi otopsi işlemleri için Adli Tıp Kurumu'na götürülürken, yaşlı adamın ailesinden ayrı yaşadığı öğrenildi.

  • İstanbul Maltepe'de bir araçta ölü bulunan Nevzat Caner, kargo firmasında çalışıyordu.
  • Caner'in cenazesi incelemeler sonrası Adli Tıp Kurumu'na sevk edildi.
  • Yaşamını ailesinden ayrı sürdüren Caner'in ölümüne yönelik incelemeler devam ediyor.

İstanbul Maltepe'de otoparkta park halinde bulunan kargo firmasının aracındaki kişinin hareketsiz olduğunu görenler polis ekiplerine haber verdi.

İhbar üzerine olay yerine sağlık ve polis ekibi sevk edildi.

CANSIZ BEDENİN KİMLİĞİ BELİRLENDİ

Sağlık ekipleri araçta bulunan kişinin hayatını kaybettiğini belirledi.

Çevrede güvenlik önlemi alan polis ekipleri ise ölen kişinin kargo firmasında çalışan Nevzat Caner olduğunu belirledi.

OTOPSİ YAPILMAK ÜZERE MORGA GÖTÜRÜLDÜ

Savcılık ve polis ekiplerinin olay yeri incelemesinin ardından Caner'in cenazesi otopsi işlemleri için Adli Tıp Kurumu'na götürüldü.

"AİLESİNDEN AYRI YAŞIYORMUŞ"

Olayı gören Azmi Kahraman, şöyle konuştu:

"Alışveriş yapmak için gelmiştim, yoğun bir kalabalık gördüm. Kargo aracındaki kişi hayatını kaybetmiş. Allah'tan trafikte falan değilmiş. Herhalde bu sabahta işine gidecekmiş, ailesinden ayrı yaşıyormuş. Aracın içeresinde battaniye varmış. Yalnız yaşıyormuş, bir kızı varmış. Onun gelmesini bekliyorlar. Allah ailesine sabır versin."