Manisa'da yılbaşı gecesi define ararken yakaladılar

Manisa’nın Salihli ilçesinde 1. derece arkeolojik sit alanında yılbaşı gecesi define ve tarihi eser bulmak için kepçeyle kaçak kazı yapan ve Balıkesir'den geldikleri öğrenilen 4 kişi, jandarma ekipleri tarafından gece baskınında kıskıvrak yakalandı.

Manisa'da yılbaşı gecesi define ararken yakaladılar

Define arayan bazı şahıslar yine rahat durmadı.

Manisa İl Jandarma Komutanlığına bağlı Salihli Jandarma Komutanlığı ekipleri, Salihli'nin Kemer Mahallesi Narlı mevkiindeki yol kenarında 1. derece arkeolojik sit alanında iş makinesiyle kazı yapıldığını tespit etti.

YILBAŞI GECESİ DEFİNE ARADILAR 

Jandarma ekiplerince yapılan araştırmada, kepçe ile kazı yapan 4 kişinin Balıkesir’den geldiği belirlendi.

Suç aletleri ile yakalanan şüpheliler Ö.K. (50), A.Y. (29), Ş.B. (54) ve T.B. (29), jandarmaya götürüldü.

SUÇÜSTÜ YAKALANDILAR 

Jandarmaya götürülen 4 şüphelinin işlemlerinin devam ettiği öğrenilirken, kaçak kazıda kullanılan kepçe ise yediemin deposu otoparkına çekildi.

Öte yandan, ele geçirilen 3 adet cep telefonuna ise inceleme yapılmak üzere el konulduğu öğrenildi.