Çok satan kitapların yazarı Jasper Gibson'dan okunası roman: Ahtapot Adam
ensonhaber.com

Kesintiye uğramış hayatların dokunaklı hikâyesini anlatan Ahtapot Adam, insanlığın inanç ve anlam arayışını sorgularken yıpranmış bir aşkın ve dostlukların melodramını da gözler önüne seriyor.

Bir zamanların hukuk öğrencisi Tom, gençliğinde kullandığı uyuşturucuların da etkisiyle yirmi yıldır ondan başka kimsenin duymadığı bir sesle konuşur. Bu ses onu azarlayan, onunla alay eden, nadir anlarda ona olan sevgisini de açık eden Ahtapot Tanrısı’na, yani Malamock’a aittir.

Çok satan bestseller kitaplarının yazarı Jasper Gibson, yeni bir macerayla okurlarının karşısında. İnsanların inanç ve ahlak sorgulaması üzerine inşa edilen bu romanı çok seveceksiniz. Türkçeye yeni kazandırılan Ahtapot Adam, sıra dışı bir okuma olmasıyla öne çıkıyor.

Akıcı ve yalın çevirisi sayesinde rahatça okuyabileceğiniz Ahtapot Adam'ı önemle tavsiye ediyoruz.

Sayfa: 352

Bir hayatı sürdürmek

Doktorların şizofreni teşhisi koyduğu Tom, hayatını sürdürmek için kız kardeşine bağımlıdır ki bu, onun için kolay bir şey değildir...

Nihai çözüm, zihnindeki sesi susturmak, Ahtapot Tanrısı olmadan yeniden bir hayat kurmaktır ve bunun da tek bir yolu vardır: Deneysel bir ilaç tedavisine katılmak.

Bu noktaya geldiğinde Tom, onun için önemli bir soruya yanıt ararken bulur kendini: Malamock’u susturmayı gerçekten istiyor mudur?