İnsanın içindeki yaratıcılık potansiyelini ortaya çıkartan, Kutunun Dışında Düşünmek kitabında sorgulamalar
ensonhaber.com

Bir sorunu çözmemiz gerektiğinde yalnızca belirgin olan sayılı seçeneğe mi bakıyoruz yoksa sorunu çok daha hızlı çözmemizi sağlayacak, görülmemiş alternatifler bulmak için alışılmışın dışında düşünebiliyor muyuz? Yazar ve avukat Som Bathla, bu kitabında okurları yeni düşüncelerle baş başa bırakıyor. Yıllarca pek çok konferans ve seminer veren davranış bilimleri uzmanı ve yazar Som Bathla'nın bu kitabını çok seveceksiniz.

Yaratıcı fikirler üretmek yalnızca ressam, yazar, müzisyen veya diğer yaratıcı alanlardaki sanatçı ruhlu kişilere özgü bir yetenek değil! Olaylara farklı açıdan bakabilmek dünyaya bir iz bırakmak isteyen yetenekli girişimcilere özgü bir beceri değil!

Farklı düşünmek ve hareket etmek isteyen herkes yaratıcı düşünebilir. Zamandan, paradan ve enerjiden tasarruf ederek en iyi çözüme ulaşmak için farklı yollar bulmak isteyen her birey bunu başarabilir.

Bu kitap gelişim odaklı her bireyin daha önce farkında olmadığı bir bilinçle hayatına yön vermesi ve hayatın bambaşka açılarını görmesi için bir yol haritası...

Som Bathla

Yaratıcı fikir üretmek

Yaratıcı fikir üretmenin büyük değer kazandığı bir çağdayız. Kutunun dışında düşünmek, sıradanı olağanüstü olandan ayırmanın etkili bir yoludur. Bu sıra dışı düşünme tarzı zor kararları kendinizden emin bir şekilde hızla almanız için ihtiyaç duyacağınız içgörüleri elde etmenizi sağlar.

Dünyanın en akıllı düşünürlerinin uyguladığı yaratıcılık rutinini benimseyerek ve sizi çevreleyen ortamı yeni baştan düzenleyerek düşünüş biçiminizi ve geleceği öngörme becerinizi dönüştürebilirsiniz.

Sayfa: 136

Kitapta ne var

Bu kitapta; meydan okumanın zihni daha iyi fikirler bulmaya yönlendirdiğini idrak edecek. Daha az çaba harcayarak daha çok iş halletmek üzere mantıklı sol beyinle yaratıcı sağ beyni nasıl kullanabileceğinizin nörobilimini öğrenecek aykırı düşünceleri harekete geçirmenin sırrını kavrayacak; beyindeki yaratıcı nörokimyasalları salgılamanın yollarını keşfedeceksiniz.

Yaratıcı fikirler bulmak için gerekli olan sorgulama teknikleri ve yaratıcı alıştırmalarla güçleneceksiniz. Bu elkitabıyla içinizdeki yaratıcılık potansiyelini serbest bırakmaya ve daha yaratıcı olmaya hazır mısınız?

Kitap sayfası için iletişim:

ergul.tosun@ensonhaber.com