Vladimir Tumanov çocuklar için yazdı: Suda Kaybolmak

Ülkemizde milyonlarca okurun sevdiği Kanadalı yazar Vladimir Tumanov'un, yayınlandığı günden bu yana yüzlerce baskı yapan ve coğrafya tutkunlarının el kitabı haline gelen Suda Kaybolmak.

Vladimir Tumanov çocuklar için yazdı: Suda Kaybolmak

Matematiği ve coğrafyayı sevdiren fantastik romanlarıyla ünlü Vladimir Tumanov, yeni kitabında günümüz dünyasının en önemli ve acil sorunu olan iklim krizine dikkati çekiyor.

Yüz binlerce hayranı olan Haritada Kaybolmak romanıyla başlayan "Gizemli Haritalar" dizisinin, yine ilk kez Türkçe yayınlanan ikinci kitabında macera devam ediyor.

SOLUKSUZ BİR YOLCULUK

Alt Kardeşler bu kez büyük bir sel felaketinde sürükleniyor, bilmeceler ve ipuçlarıyla ilerleyen soluksuz bir yolculuğa çıkıyor.

Buzulların erimesi, okyanusların yükselmesi ve küresel ısınma gibi, dünyanın geleceğini belirleyecek sorunlar üzerine düşündüren romanda, bilginin, araştırma yapmanın, dayanışmanın değeri de vurgulanıyor.

Vladimir Tumanov çocuklar için yazdı: Suda Kaybolmak

Sayfa: 240

KİTAPTAN...

"Alt Kardeşler Chris ve Francis, her gün hızla yaşlandıkları inanılmaz yaz macerasından sonra kendilerini, büyük bir fırtınanın ortasında bulurlar. Anne babalarını kurtarmak için şehir merkezine gitseler de, her yeri çoktan sular basmıştır. Çocuklar, terk edilmiş ofis binasında mahsur kalır. Üstelik, gizemli bilmecelerin bulunduğu yeni bir ruloyla! Neyse ki, teknelerden anlayan Mariana da onlara katılır. Yat, fıçı, gondol gibi çeşitli araçlarla selde sürüklenen üçlü, tüm dünyayı yutan suların çekilmesi için bilmeceleri çözme telaşına düşer..."

Ergül Tosun

Kitap sayfası için iletişim:

ergul.tosun@ensonhaber.com