Çorum'da genç kız yaşıtları tarafından darbedilip zorla özür dilettirildi

Çorum'da bir grup öğrenci, darp ettikleri 13 yaşındaki kız akranlarını diz çöktürüp özür diletirken sosyal medyada gündem olan görüntülerin ardından soruşturma başlatıldı.

  • Çorum'da 13 yaşındaki E.T., akranları tarafından zorla özür dilettirilip darp edildi.
  • Olayın görüntüleri sosyal medyada paylaşılınca soruşturma başlatıldı.
  • Polis, baba M.T.'nin şikayeti üzerine soruşturmayı sürdürüyor.

Çorum'da akran zorbalığı can yaktı.

Olay 5 Şubat Perşembe günü Buharaevler Mahallesi Buharaevler 6. Cadde’de bulunan Mustafa Kemal Ortaokulu dışında yaşandı.

13 yaşındaki E.T, etrafını saran birçok öğrencinin önünde dizlerinin üzerine çöktürülerek kendisini darp eden 3 kız arkadaşından tehditlerle özür dilemeye zorlandı. 

SOHBET UYGULAMASINDA PAYLAŞILDI

E.T’nin akran zorbalığına maruz kaldığı bu anlar cep telefonu ile çekilerek öğrencilerin yer aldığı WhatsApp gruplarında paylaşıldı.

ŞİKAYETÇİ OLDU

E.T. durumu ailesine anlattı.

Baba M.T. kızının uğradığı akran zorbalığını görünce polise giderek şikayetçi oldu.

SORUŞTURMA BAŞLATILDI

Çorum Çocuk Şube Amirliği’nde yapılan işlemlerin ardından hastanede rapor alınan E.T.’nin vücudunun çeşitli yerlerinde darp izlerinin bulunduğu ve saçlarının zarar gördüğü yönde rapor verildi. 

Polis ekipleri olayla ilgili soruşturma başlattı.