Denizli'de yayılan kötü koku merak uyandırdı: Yalnız yaşayan adamın öldüğü ortaya çıktı

Pamukkale ilçesinde bir apart dairesinde yalnız yaşayan 65 yaşındaki adamın, apartman sakinlerinin daireden gelen kötü koku gelmesi ile ekiplere haber vermesiyle birlikte hayatını kaybettiği anlaşıldı.

  • Pamukkale'de apartman sakinleri, daireden yayılan kötü koku üzerine 112 Acil Çağrı Merkezi'ne bildirimde bulundu.
  • Polis ekipleri içeri girdiklerinde 65 yaşındaki Yaşar Danışman'ın uzun süre önce hayatını kaybettiğini tespit etti.
  • Cenaze Adli Tıp Kurumu Morguna kaldırılırken, olayla ilgili soruşturma başlatıldı.

Denizli'nin Pamukkale ilçesinde şüpheli ölüm...

65 yaşındaki Yaşar Danışman'ın uzun süredir görülmemesi üzerine çevre sakinleri durumdan şüphelendi.

KOKU SONRASI EKİPLERE HABER VERİLDİ

Apartman sakinleri, son günlerde yaşlı adamın yaşadığı evden gelen kokuyu da fark ederek durumu 112 Acil Çağrı Merkezi'ne bildirdi.

Olay yerine gelen polis ekipleri apart sahibinin yedek anahtarıyla kapıyı açarak içeriye girdi.

HAYATINI KAYBETTİĞİ TESPİT EDİLDİ

Eve giren polis ekipleri Yaşar Danışman'ın hareketsiz yatarken buldu.

Yapılan kontrollerde, yalnız yaşayan yaşlı adamın uzun süre önce hayatını kaybettiği belirlendi.

İNCELEME BAŞLATILDI

Olay yeri inceleme ekiplerinin apartta yaptığı incelemelerin ardından Yaşar Danışman'ın cenazesi ölüm nedeninin belirlenmesi için Adli Tıp Kurumu Morguna kaldırıldı.

Olayla İlgili soruşturma başlatıldı.