İstanbul'da bir garip hırsızlık: Marketten her gece aynı saatte, karpuz çalıyor

Sultanbeyli'de bir markette yaşanan sıra dışı hırsızlık olayı hem şaşırttı hem düşündürdü. Her gece aynı saatlerde gelen şahıs, marketin önündeki karpuzlardan birini alıp kayıplara karıştığı görüldü. Güvenlik kameralarına yansıyan görüntülerde hırsızın rahat tavırları dikkat çekti.

İstanbul Sultanbeyli'deki bir markette yaşanan hırsızlık olayı görenleri hayrete düşürdü.

Marketin güvenlik kameralarına yansıyan ilginç görüntülerde, hırsızlık yapan şahsın her gece aynı saatte tezgahtaki karpuzlardan birini alıp gittiği görülüyor.

"SADECE KARPUZ ALIYOR, BAŞKA BİR ŞEYE DOKUNMUYOR"

Market sahibi Erol Aksoy, 1987 yılından bu yana Sultanbeyli'de esnaflık yaptığını belirterek, meydana gelen olaya çok şaşırdığını ifade etti.

Aksoy yaşanan bu ilginç durumu, şu sözlerle anlattı:

İlk kez böyle bir şeyle karşılaşıyorum. Genç biri her gece saat 02.00-03.00 gibi geliyor. Kameraları izleyince fark ettim. Sadece karpuz alıyor, başka hiçbir şeye dokunmuyor. Sabah dükkanı açarken brandayı kaldırıyorum, bir bakıyorum karpuz eksilmiş. Kamera kayıtlarına bakıyorum, yine aynı şahıs.

"HER DEFASINDA GELİYOR, BİR KARPUZ ALIP GİDİYOR"

Her defasında geliyor, bezi kaldırıyor, altından bir karpuz alıp gidiyor. Bunu alışkanlık haline getirmiş. O kadar yıldır bu işi yapıyoruz; ilk kez böyle bir şey görüyorum. Yıllardır ürünleri dışarıda bırakırız, bugüne kadar hiçbir sıkıntı yaşamadık.

Öte yandan, market sahibi Aksoy, karpuzları çalan kişiyi dükkanına davet ederek isterse kendisine her gün bir karpuz vereceğini dile getirdi.