Kayseri'de yasa dışılıkla mücadele devam ediyor.
Kayseri İl Emniyet Müdürlüğü Siber Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğü ekipler tarafından suç ve suçlularla mücadele amacıyla internet ortamında sanal devriye yapıldı.
AHLAK DIŞI PAYLAŞIMLAR TESPİT EDİLDİ
Ekipler tarafından yürütülen devriyelerde sosyal medya platformlarında bazı hesaplar tarafından genel ahlak kurallarına aykırı, Türk aile ve toplum yapısını bozan, çocukların erişebileceği ve psikososyal yönden gelişimlerinin olumsuz etkilenebileceği cinsel içerikli ve müstehcen görüntüler ile toplum yapısını bozmaya yönelik paylaşımlar yapıldığı tespit edildi.

31 HESABA ERİŞİM ENGELİ
Bahse konu paylaşımların sosyal medya platformları ve internet üzerinden yayılmasını engellemek amacıyla 31 sosyal medya hesabına erişim engeli getirildi.
Kayseri İl Emniyet Müdürlüğü’nden yapılan açıklamada, "Siber Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğümüzce tüm sosyal medya platformlarında sanal devriye faaliyetlerimiz aralıksız ve kararlı bir şekilde devam edecektir" denildi.