- Kırklareli'nde bir firma yemekhanesinde boğazına et kaçan vatandaş, müdürün Heimlich manevrası ile kurtarıldı.
- Vatandaşın nefes borusundaki et parçası, hızlı müdahale sayesinde çıkarıldı.
- Müdür Halil İbrahim Gül, Heimlich manevrasının önemini vurguladı.
Heimlich manevrası yine hayat kurtardı.
Görüntüler bu defa Kırklareli'nden geldi.
İş başvurusu için Organize Sanayi Bölgesi yakınlarında faaliyet gösteren bir firmaya gelen bir vatandaş, öğle saatinde yemeğe davet edildi.
NEFES BORUSUNA ET KAÇTI
Yemek sırasında et yerken nefes borusuna parça kaçan vatandaş bir anda nefes almakta zorlandı, fenalaşarak baygınlık geçirdi.

HEİMLİCH MANEVRASI İLE MÜDAHALE
Durumu fark eden işletme müdürü Halil İbrahim Gül, Heimlich manevrası ile boğulma tehlikesi yaşayan vatandaşa müdahale etti.
Gül'ün hızlı müdahalesi sonucu boğazındaki et parçası çıkarılan vatandaş yeniden nefes almaya başladı.
O anlar ise anbean güvenlik kamerasına yansıdı.

"ŞU AN SAĞLIK DURUMU İYİ"
O anları anlatan işletme müdürü Halil İbrahim Gül, Heimlich manevrasının önemine dikkat çekerek, "Yemek sırasında misafirimizin soluk borusuna et parçası kaçtı. Bir anda yüzü morardı ve nefes alamadı.
Hemen Heimlich manevrası ile müdahale ederek boğazındaki parçayı çıkarttık. Şu an sağlık durumu gayet iyi" dedi.