Sakarya'da kaza: 2 jandarma şehit oldu

Akyazı ilçesinde meydana gelen trafik kazasında 2 jandarma personeli şehit oldu, 2 kişi yaralandı.

Sakarya'da kaza: 2 jandarma şehit oldu
  • Sakarya'nın Akyazı ilçesinde jandarma personelinin bulunduğu araç, bir otomobille çarpıştı.
  • Kazada jandarma astsubaylar Tacettin Gün ve Hakkı Eryılmaz hayatını kaybetti, 2 kişi yaralandı.
  • Valilik, şehitler için başsağlığı ve yaralılar için acil şifa mesajı yayımladı.

Sakarya’nın Akyazı ilçesi Vakıf Mahallesi mevkiinde meydana gelen kazada, görevdeki jandarma personelinin bulunduğu sivil araç ile bir otomobil çarpıştı.

2 JANDARMA PERSONELİ ŞEHİT OLDU

İhbar üzerine kaza yerine polis, jandarma, sağlık ve itfaiye ekipleri sevk edildi. Kontrollerde, jandarma astsubay kıdemli çavuşlar Tacettin Gün ve Hakkı Eryılmaz’ın hayatını kaybettiği belirlendi.

2 KİŞİ YARALANDI

Kazadan yaralı olarak kurtulan O.B. ve S.G., sağlık ekiplerince Akyazı Devlet Hastanesi'ne kaldırıldı. O.B., burada yapılan müdahalenin ardından Sakarya Eğitim ve Araştırma Hastanesi'ne sevk edildi.

VALİLİKTEN TAZİYE MESAJI

Sakarya Valiliği, sosyal medya hesabından yaptığı açıklamada, 2 jandarma personelinin şehit olduğunu, 2 kişinin yaralandığını duyurdu.

Açıklamada ayrıca, “Şehitlerimize Allah’tan rahmet, kederli ailelerine ve Jandarma Teşkilatımıza başsağlığı diliyoruz. Yaralı vatandaşlarımıza acil şifalar diliyoruz. Milletimizin başı sağ olsun.” ifadelerine yer verildi.