Samsun'da korkunç cinayet: Şüphelinin eşi ve oğlu da gözaltında

Samsun'da korkunç cinayet: Şüphelinin eşi ve oğlu da gözaltında

Canik ilçesinde, yasak ilişki yaşadığı sevgilisini araçta boğazını keserek öldüren kadının eşi ve oğlu da gözaltına aldı.

Samsun'un Canik ilçesi Düvecik Mahallesi Samsun Şehir Hastanesi yolu üzerindeki park halinde bulunan 55 ARH 593 plakalı hafif ticari araç içerisinde, korkunç bir olay meydana geldi.

Edinilen bilgiye göre evli olan Gamze S. (38), uzun süredir yasak ilişki yaşadığı evli sevgilisi Ferit M. (45) ile buluştu.

FECİ ŞEKİLDE ÖLDÜRDÜ

Gamze S.'nin ayrılmak istemesi, Ferit M.'nin de bunu kabul etmemesi üzerine aralarında tartışma çıktı.

İddiaya göre Gamze S., yanında getirdiği bıçak ile Ferit M.'nin boğazını kesip, kafasına da satırla vurarak öldürdü.

ŞÜPHELİ TESLİM OLDU 

Gamze S., olayda kullandığı bıçak ve satırla birlikte polis merkezine giderek teslim oldu. Olay yerine polis ve sağlık ekipleri sevk edildi.

Ekipler, Ferit M.'yi araç içinde boğazı kesik halde ölü olarak buldu.

Polis ekipleri araçta ve çevrede inceleme yaparken Ferit M.'nin cansız bedeni, otopsisi yapılmak üzere Adli Tıp Kurumu Samsun Grup Başkanlığı’na kaldırıldı.

KADININ EŞİ VE OĞLU DA GÖZALTINA ALINDI 

Gamze S., sorgulanmak üzere Samsun Emniyet Müdürlüğü Asayiş Şube Müdürlüğü Cinayet Büro Amirliği'ne götürüldü.

Soruşturmayı derinleştiren cinayet bürosu, Gamze S.’nin eşi Dursun A.S. ile oğlu Aydın S.’yi de gözaltına aldı. Soruşturma devam ediyor.

Kaynak: İhlas Haber Ajansı (İHA)