- Trabzon Araklı Bahçecik Mahallesi'nde 10'a yakın eve girerek evlere zarar veren ayı, mahalle halkını bezdirdi.
- Taylan Çebi, ayıyı evinin önündeki çamur birikintisinde yatarken buldu.
- Çebi, kamyonetiyle kornaya basarak ayıyı uzaklaştırmaya çalıştı.
AI özetimiz yardımcı oldu mu? Bize bildirin.
Trabzon'un Araklı ilçesi Bahçecik Mahallesi’nde 10'a yakın eve girerek yiyecek arayan, evlere zarar veren ayı, mahalle halkını canından bezdirdi.
Hafta sonu tatilinde ilçe merkezinden evlerine gelen vatandaşlar, evlere giren ayıların verdiği zararı görünce büyük şok yaşadı.
YEMEKTEN SONRA ÇAMUR BANYOSU
Araklı ilçe merkezinde esnaflık yapan Taylan Çebi komşularından aldığı haberle kamyonetle evine çıkarken, evini girip karnını doyurduktan sonra evin önündeki çamur birikintisinin içinde yatan ayıyı gördü.

KAMYONETİ İLE KOVALADI
Ayıyı evinin önünden uzaklaştırmak için kamyonetinin kornasına basan ve ayıyı kamyoneti ile kovalayan Çebi'nin o anları, güvenlik kamerası ve cep telefonu kameralarına yansıdı.