Bilecik'teki trafik kazasında 4 kişi yaralandı
İHA

Bilecik'in Vezirhan beldesinden kent merkezi istikametine seyir halinde olan Yusuf Ç. idaresindeki hafif ticari araç ile kent merkezinden Bilecik Şeyh Edebali Üniversitesi dönmekte olan Yasin Ç. yönetimindeki otomobil üniversite kavşağında çarpıştı.

ÖĞRENCİLERİN ARASINA DALDI

Çarpışmanın etkisiyle yoldan çıkan otomobil ilk olarak üniversite giriş kapısı önünde minibüs bekleyen 10 öğrenci arasına daldı. Ardından kaldırıma çıkan otomobil 10 metre sonra durabildi.

Bilecik'teki trafik kazasında 4 kişi yaralandı

4 KİŞİ YARALANDI

Kazada minibüs bekleyen Azerbeycan uyruklu öğrenci Ulvi Mammadov'un yanı sıra, otomobil içinde yolcu olarak bulunan Güneş Ç. (56), Nurhan Ç. (53) ve Ayşenur T. (22) yaralandı. Yaralılar olay yerinde 112 Acil Servis ekiplerince yapılan ilk müdahalenin ardından Bilecik Devlet Hastanesine kaldırıldı.

Bilecik'teki trafik kazasında 4 kişi yaralandı VİDEO


SIKIŞAN ANNESİNİ KURTARMAYA ÇALIŞTI

Sürücü Yasin Ç., kaza sonrasında araç içinde kapı açılmaması sonucu sıkışan annesinin çıkarılması için yoğun çaba gösterdi. Yaşlı kadın olay yerine gelen 112 ekiplerinin yardımı ile diğer kapıdan çıkarıldı. Kazada araçlar çekici yardımı ile çekilirken, polis kazayla ilgili soruşturma başlattı.

Bilecik'teki trafik kazasında 4 kişi yaralandı

Bilecik'teki trafik kazasında 4 kişi yaralandı

Haber Kaynağı: İhlas Haber Ajansı (İHA)