Beyaz ayakkabılarınızı bu yöntemle silin, nasıl kar gibi bembeyaz oluyorlar izleyin…
ensonhaber.com

Birçok kişi ayakkabı alırken ağırlıklı olarak beyaz renkli ayakkabıları tercih eder. Hemen her kıyafetin altındaki görünümü hoş olan beyaz ayakkabılar kısa zaman içerisinde kirlenme sorunu ile karşı karşıya kalır.

Hem bu kadar güzel olurken hem de bu kadar kısa sürede kirleniyor olması can sıkıcı bir durumdur. Kirlenen beyaz ayakkabıları temizlemede ise türlü yöntemler uygulanır.

Düzenli olarak temizlendiği taktirde daha uzun soluklu kullanılma imkanı sunan beyaz ayakkabılarınızı temizlerken tercih edeceğiniz bu yöntem ayakkabılarınızı adeta kar gibi bembeyaz yapacak.

2 malzeme ile bembeyaz ayakkabılar…

Ayakkabılarınızı temizlerken kullanabileceğiniz yöntemler arasında olan 2 malzemeyle harikalar yaratacak bu yöntem tek seferde başarılı sonuçlar elde etmenizi sağlayacak.

Beyaz ayakkabılarınızın temizliğinde ilk olarak, yumuşak bir fırça veya bir bez kullanmanız oldukça önemlidir. Sert fırçalar ayakkabının yüzeyine zarar verebilir.

Daha sonrasında ise temizlikte harikalar yaratacak karbonat ve sirkeyi küçük bir kapta karıştırarak ayakkabılarınızın kirlenmiş yüzeylerini temizleyebilirsiniz. Beyaz ayakkabıları temizlemek için en iyi yöntemler arasında olan bu iki malzeme, lekeleri çıkarmada oldukça etkili olacak ve ayakkabılarınızı adeta kar gibi bembeyaz yapacak.