Kehanetleri ile ünlenmişlerdi şimdi ekranlara dönüyorlar! The Simpsons bakın hangi kanalda başlıyor…
ensonhaber.com

Matt Groening tarafından Fox için yaratılan bir animasyon durum komedisi olan doğru çıkan kehanetleri ile ünlenmeyi başaran yapımlar arasında yer alıyor.

Tüyler ürperten olayları önceden bildiği söylenen bu dizi artık ekranlarına kesin dönüş yapıyor. Yabancı dizi ve programları yayınlanması ile tanınan o kanalın dönüşüyle birlikte seyirciyle bulaşacak olan merakla bekleniyor.

Yayın hayatına veda etmesi büyük ses getiren kanalın yayın hayatına geri dönüşü de en az veda etmesi kadar büyük bir ses getirmeyi başardı.

İşte, The Simspons’un yayınlanacağı o kanal…

10 Haziran tarihi itibariyle yayın hayatına dönen CNBC-e yayınlanacak yabancı yapımlarla herkesi şaşırtmayı başardı. Animasyon türünde belki de hemen her yaşta çoğu kişinin izlediği The Simpsons CNBC-e ile televizyon ekranlarında yayınlanmaya başlayacak.

The Simpsons’un yanı sıra kanalda akşam 19.00 sonrası birçok yabancı yapımda seyirciyle buluşacak. Bu yapımlar arasında, Kanalda The Tonight Show Starring Jimmy Fallon, The Simpsons, Dexter, The X-Files (10 ve 11. Sezon), The Offer ve Gangs of London yer alıyor.