Şampuanınıza 1 kaşık ekleyin, ipek gibi saçları garantileyin…
ensonhaber.com

Saçlarının ipek gibi yumuşacık olmasını kim istemez ki. Saçlarınız için yeterli bakımı uygulamanız için kullandığınız şampuan ne yazık ki pek yeterli bir yöntem değildir.

Saçlarda meydana gelen ve çoğu kadının hiçte hoşuna gitmeyen kepeklenme, sertleşme ve yıpranma gibi sorunlar hem kullanılan ürünlerden hem de çeşitli vitaminlerin eksikliğinden kaynaklanıyor olabilir.

Saçlarınızı eski sağlıklı haline getirmek, ipek gibi yumuşacık yapmak için evde herhangi başka bir ürün almanıza ya da var olan ürününüzü değiştirmenize gerek kalmayacak.

Şampuanınıza 1 kaşık ekleyin ipek gibi saçlara merhaba deyin…

Saçlarınız için evinizde bulunan ve en doğal aynı zamanda en besleyici ilaçlardan biri zeytinyağıdır. Zeytinyağı özellikle saç köklerinde oluşan bakterileri gidermede oldukça etkili bir rol oynar.

Saçlarınız hem mat bir görüneme hem de sert bir yapıya sahip ise tam size göre olan bu yöntemi uyguladığınızda değişime inanamayacaksınız.

Saçlarınıza parlak bir görünüm katmanıza da olanak sağlayacak bu yöntemde tek ihtiyacınız olan 1 kaşık zeytinyağı.

Şampuanınıza ekleyeceğiniz 1 kaşık zeytinyağı ile kepek sorununu ortadan kaldıracak ve zeytinyağının içerisinde bulunan E ve K vitaminleri ile saçlarınızı kökten uca onarmada etkili bir yöntem uygulamış olacaksınız.

Saç diplerinde oluşan kuruluk ve kaşıntıyı gideren bu yöntem ile ipek gibi sağlıklı saçlara sahip olacaksınız.