Yeşil çayı içmek yerine yüzünüze sürün neler oluyor izleyin…
ensonhaber.com

Güneş yüzünü iyice göstermeye başlamışken tatil planları da beraberinde yapılmaya başladı. Özellikle yaz aylarında oluşan güneş lekeleri kadınlar için can sıkıcı bir durumdur.

Herkesin de hayali olan bebek gibi cilde sahip olma ihtimallerini suya düşüren güneş lekeleri her ne kadar dikkat ediyor güneş kremini eksik etmiyor olsanız da geçmiyorsa bu lekeler için uygulanabilecek çeşitli yöntemler bulunur.

Söz konusu olan bu yöntemler arasında hem uygulanması oldukça basit hem de ekstra hiçbir maliyeti olmayacak yöntemi cildinizi istediğiniz pürüzsüzlüğü kavuşturabilecek etkilere sahip.

Yeşil çayı demleyin ve yüzünüze uygulayın…

Genel olarak sağlıklı beslenmek amacıyla kullanılan yeşil çay bu kez bir içecek olarak değil yüzünüzü lekelerden arındıracak bir yöntem olacak.

Yeşil çay içerdiği yüksek antioksidanlar sayesinde cildinizde meydana gelen güneş lekelerinden sivilce lekelerine kadar tüm koyu lekelerden kurtulmanızda etkili olacak.

Bunun için yapmanız gereken yeşil çayı 4 dakika demlemek ve ardından bir pamuk yardımıyla lekeli olan bölgelere uygulamak. Düzenli olarak uygulayacağınız bu yöntem zamanla lekelerin azalmasını sağlayacak ve cildinizi onaracak.