Kahramanmaraş Kitap Fuarı'na dört günde ziyaretçi rekoru
ensonhaber.com

Kahramanmaraş'ta düzenlenen 8. Uluslararası Kitap ve Kültür Fuarı; Türk edebiyatının nabzını tutmaya devam ediyor. 14 Ekim Cuma günü onur konuğu Cumhurbaşkanlığı İletişim Başkanı Prof. Dr. Fahrettin Altun’un teşrifleriyle edebiyat dostlarına kapılarını açan dev organizasyon ziyaretçi rekoru kırdı.

210 yayınevi, 350 yazar ve şairi kitapseverlerle buluştururan 8. Uluslararası Kitap ve Kültür Fuarı, 4 günde yaklaşık 100 bin ziyaretçiyi ağırladı.

Edebiyatın Kalbi "Edebiyatın Başkentinde" atıyor

Türk edebiyatının birçok önemli ismine ev sahipliği yapan ve “Edebiyatın Başkenti” unvanıyla bilenen Kahramanmaraş’ın dev organizasyonunda, abide şahsiyetler de düzenlenen panellerde yad ediliyor.

Kahramanmaraş Kitap Fuarı'na dört günde ziyaretçi rekoru Kahramanmaraş Kitap Fuarı'na dört günde ziyaretçi rekoru

Kahramanmaraş Kitap Fuarı'na dört günde ziyaretçi rekoru

23 Ekim'e kadar açık

Cahit Zarifoğlu, Erdem Bayazıt, Rasim Özdenören, Nuri Pakdil, Mehmet Akif İnan, Alaeddin Özdenören ve Ali Kutlay’dan oluşan Yedi Güzel Adam’ın yanı sıra Necip Fazıl Kısakürek, Âşık Mahzuni Şerif, Bahaeddin Karakoç, Abdurrahim Karakoç, Mevlana İdris Zengin gibi isimlerin şehrinde gerçekleşen organizasyon, bu yıl Sezai Karakoç’a Saygıyla temasında düzenleniyor. Fuar 23 Ekim Pazar gününe kadar ziyaretçilerini ağırlamaya devam edecek.